top of page

Praktisk info

​Personlig kontakt

​Din egen kontakt som følger deg hele veien fra avreise, til du er trygt hjemme igjen.

Autorisasjon, politiattest og skattekort

Alle sykepleiere og helsefagarbeidere må ha en norsk lisens fra Helsedirektoratet og politiattest for å kunne jobbe i Norge. Vi hjelper deg gjerne med søknadsprosessen og informasjon. Dersom du ikke allerede har ordnet med skattekort kan du følge linken for å bestille under.

Søk her:
Autorisasjon og lisens

Politiattest

Skattekort

Feriepenger og sykelønn

Du vil ha en aktiv yrkesskadeforsikring og obligatorisk tjenestepensjon dekket av oss etter gjeldende norsk regelverk hos Storebrand.  

 

Vi betaler feriepenger på minst 12% og all sykelønn etter gjeldende norsk lov. Alle over 60 år får 14,3% i feriepenger. 

Gratis bolig med alt inkludert

Hos oss vil du få en god bolig i nærheten av jobben der alt du trenger er på plass. Hør med din konsulent om det er sengetøy på plass.

​Reisen dekkes fra dør til dør

​Vi dekker hele den avtalte reisen fra ditt hjem til du er på plass i boligen på arbeidsstedet.

 

Alle andre arbeidsrelaterte bolig- og reiseutgifter vil vi også dekke mot kvittering. Alt etter avtale med din konsulent og rimeligste reisevei.

​Lønn som alltid er blant bransjens beste

​Din Helsevikar vil alltid sørge for at du får en velfortjent høy lønn - blant bransjens beste. Ta kontakt for informasjon om vår vervebonus. 

Vikarinfo

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å bli en del av teamet i Din Helsevikar.  


Hos oss får du muligheten til å jobbe over hele Norge med spennende oppdrag. Vi tilbyr gode lønns- og pensjonsbetingelser, gode boforhold og hele reisen dekket. Vi vil være med deg hele veien fra du reiser til du er trygt hjemme igjen. Målet vårt er å kunne samarbeide med deg i mange år fremover og sammen skape en gjensidig og trygg relasjon som varer.   

Er du sykepleier, spesialsykepleier, helsefagarbeider, sykepleiestudent, medisinstudent eller pleieassistent?

Helsefagarbeider

Thomas

Sykepleier fra Sverige

Jeg har jobbet noen måneder for Din Helsevikar og det er en hyggelig opplevelse. Det finnes mange fordeler med å jobbe som vikarsykepleier. For eksempel betaler Din Helsevikar for leilighet og reiser, man får rask respons hvis det finns spørsmål som gjelder oppdrag eller bolig, og man har mulighet for å bo i sentrum av byen. Den viktigste saken hvorfor jeg trives bra med Din Helsevikar, er at min kontaktperson er omtenksom, snill og fleksibel. Det vil si at dere bryr dere om oss vikarer.

Anu

Sykepleier fra Finland

Jeg jobber nå til Din Helsevikar og har også jobbet før andre firma som sykepleier. Jeg fikk hjælp å finna et jobb på kort varsel enligt mina ønskemål. Din Helsevikar er en trygg arbetsgivare som har god kommunikasjon och service. De har skaffet reisen til meg fra Finland til Norge og jeg bor i en veldig trivsam leilighet. Din Helsevikar ger meg friheten å jobbe når jeg vil. Timelønnen er på mycket høgt nivå. Jeg kan varmt rekommendera Din Helsevikar.

Ellen

Sykepleier fra Danmark

Da jeg for nogle uger siden blev ringet op af Din Helsevikar efter et par års pause fra sygeplejen, var jeg var lidt usikker på, om jeg kan klare at  arbejde som sygeplejerske igen. Men min nye "chef", var meget optimistisk og hans opmuntrende og "magnetiske" stemme kunne jeg ikke modstå, så jeg sagde ja til oppdraget.Han fandt her en passende afdeling, som jeg er glad for, fordi jeg der mødte mange søde kollegaer og patienter, der gennemgående har behandlet mig godt trods min vikarstatus. 

Se våre ledige stillinger

Send oss en melding

Takk for din melding

Vervebonus

Har du en venn eller kollega som også kan tenke seg å jobbe med deg? 

Vi tilbyr deg en meget god vervebonus for alle tips som fører til oppdrag.
 
Ta kontakt med oss for mer informasjon!    
 

bottom of page